Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε
εύρος που περιλαμβάνει από την απλούστερη
έως την πλέον σύνθετη ασφάλιση.

Η Safest ιδρύθηκε το 2010 από Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στον Ασφαλιστικό χώρο από το 1989.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ποιοτικό περιβάλλον εργασίας με έμφαση στη συνεργασία και την ομαδικότητα, αξιοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία των συνεργατών μας αλλά και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Επενδύουμε στους συνεργάτες μας και τους βοηθάμε να κάνουν την επιθυμία τους για επαγγελματική ανέλιξη πραγματικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην επιμόρφωσή τους.

Με λίγα λόγια

12,500+
Ασφαλιστήρια συμβόλαια

35+
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι

32+
Έτη επαγγελματικής πείρας

70+
Πακέτα ασφάλισης

12,500+
Ασφαλιστήρια συμβόλαια

35+
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι

32+
Έτη επαγγελματικής πείρας

70+
Πακέτα ασφάλισης

Ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας αξιοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία των συνεργατών μας αλλά και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Η Υπευθυνότητα και η Διαφάνεια προς τους πελάτες μας είναι το παν για εμάς

Διαφάνεια

Στη SAFEST εργαζόμαστε με διαφάνεια.

Όλοι οι ασφαλισμένοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι προκύπτουν κάποιες υποχρεώσεις από μέρους τους βάσει του ασφαλιστηρίου συμβολαίου που θα συνάψουν με την ασφαλιστική εταιρεία.
Οι πελάτες μας έρχονται σε επαφή με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, ο οποίος θα αναλάβει τις καλύψεις που επιθυμούν, μαθαίνουν τις υποχρεώσεις τόσο του διαμεσολαβητή όσο και της εταιρείας απέναντί τους και γνωρίζουν τα δικαιώματά τους.

Υπευθυνότητα

Μια εταιρία Ασφαλιστικών Συμβούλων οφείλει να τη χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, ώστε ο πελάτης να νιώθει Ασφάλεια.

Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, παρέχοντας ολοκληρωμένα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια δημιουργώντας μαζί τους πολυετείς σχέσεις συνεργασίας.

Στη SAFEST είμαστε προσηλωμένοι στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Φροντίζουμε το σήμερα για να ζεις με ασφάλεια αύριο!

Η ομάδα μας

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί είναι σημαντικό να έχω ασφάλεια;

Η ασφάλεια σε προστατεύει από απρόβλεπτα έξοδα και καταστάσεις, διασφαλίζοντας την οικονομική σου σταθερότητα και την ηρεμία σου.

Πώς επιλέγω την κατάλληλη ασφάλεια για μένα;

Εξετάζουμε τις ανάγκες σου και σου προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις, ώστε να έχεις την κάλυψη που ταιριάζει απόλυτα σε εσένα.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς;

Ενεργοποιούμε άμεσα τη διαδικασία αποζημίωσης, ώστε να λάβεις την απαραίτητη υποστήριξη χωρίς καθυστερήσεις.

Μπορώ να αλλάξω, επεκτείνω το πρόγραμμα ασφάλισής μου;

Φυσικά! Μπορείς να αλλάξεις ή να επεκτείνεις το πρόγραμμα ασφάλισής σου ανάλογα με τις νέες ανάγκες σου, εύκολα και γρήγορα, με τη βοήθειά μας.

Τι καλύψεις μου προσφέρετε;

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα καλύψεων, από υγεία και αυτοκίνητο έως κατοικία και επιχείρηση, προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες για πλήρη προστασία.

Δεν έχω ασφαλιστικό σύμβουλο, τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν έχεις ασφαλιστικό σύμβουλο, μην ανησυχείς! Είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την κατάλληλη ασφάλεια με βάση τις ανάγκες σου.