Λεωφ. Ηρακλείου 396 Ηράκλειο, Αττικής T.K 141 22 | info@safest.gr | ✆ +30 210 223 7501

Βραβείο Nexus Member για την ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ

Στο Μοντρέ της Ελβετίας διεξήχθη πριν από λίγες μέρες το τρίτο κατά σειρά Ετήσιο NEXUS Business Forum, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 350 επιχειρηματίες από 62 διαφορετικές χώρες. Κοινότητα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα ήταν βασικοί άξονες των ομιλιών από 15 ειδικούς του κλάδου σε ένα event το οποίο συνδύασε παράλληλα και συναντήσεις (speed business meetings) μεταξύ των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια του Forum, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NEXUS, κ. Gael Escribe, αποκάλυψε τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών των Ν! μελών που έφτασε τα 12.800.000.000 €, μια τεράστια αύξηση σε σχέση με το € 7,2 δισ. που είχε ανακοινωθεί το 2016.

Ο κ. Gael Escribe, δήλωσε: «Το aftermarket των ανταλλακτικών είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν περισσότερες ενοποιήσεις.»

«Αλλά εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε παθητικοί παρατηρητές. Ως δυναμικός οργανισμός, η Ν! κινείται γρήγορα, αναπτύσσοντας τις προτάσεις που δημιουργούν αξία για τα μέλη και τους προμηθευτές μας, αλλά και ανταποκρίνονται στην ταχέως εξελισσόμενη αγορά.»

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Forum, έγινε απονομή βραβείων στις εταιρείες που παρουσίασαν ενδιαφέρουσα πορεία και εξέλιξη τη χρονιά που πέρασε. Το βραβείο καλύτερου Nexus Μέλους, δόθηκε στην ελληνική εταιρεία VIACAR ΑΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κώστας Δασκαρόλης, αντιπρόεδρος της εταιρείας η οποία πέτυχε ανάπτυξη της τάξης του 38% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Παράλληλα, το βραβείο για τον καλύτερο Προμηθευτή Nexus δόθηκε στην Continental για την καινοτόμα πενταετή εγγύηση που προσφέρει σε μια από τις σειρές προϊόντων της.

Γνωρίστε την VIACAR ΑΕ στην ιστοσελίδα: www.viacar.gr

 

Πηγή:  www.ampnews.gr

 

Scroll to top